Lichte berging

De Moor

Lichte berging

Lichte berging (auto- of personenwagenberging) betreft het takelen én bergen van voertuigen waarvan de maximale toegelaten massa minder is dan 3.500 kg.

 

Uw (schade)voertuig wordt door ons ter plaatse zorgvuldig getakeld en veiliggesteld. Dit, in afwachting van nadere instructies en/of een andere afleverlokatie. Indien de situatie en de technische omstandigheden het toelaten, zal uw pechvoertuig direct op de desbetreffende lokatie door onze vakmensen gerepareerd worden. Berging is in die gevallen niet nodig.

 

Blijkt dat uw pechvoertuig ter plaatse niet gerepareerd kan worden, dan wordt deze aansluitend in overleg met de desbetreffende opdrachtgever getransporteerd naar de geselecteerde dealer of garage. Indien nodig (veelal buiten de normale openingstijden van de dealer of garage), kan het voertuig tot de volgende werkdag door ons veiliggesteld worden, waarna deze middels transport alsnog zijn beoogde weg vervolgt.

 

De Moor Autoberging is werkzaam voor alle grote pechhulpverleners en alarmcentrales. Kosten van de berging en eventueel transport worden conform de polisvoorwaarden door de verzekeraar vergoed.

 

Uit uw polisvoorwaarden kunt u opmaken of u als bestuurder recht hebt op vervangend vervoer. Van zowel Rent Runner, DriveOn- en Autoverhuur Nederland staan bij De Moor Autoberging doorlopend vervangende auto’s gereed om uw route te vervolgen.

De Moor

lichte berging

Bij De Moor begrijpen we als geen ander dat uw voertuig voor u van groot belang is. Daarom transporteren wij met maximale zorg en aandacht, zodat het proces feilloos verloopt. Daar kunt u volledig van op aan!

Een spoedmelding? Bel met 0113-371210. Voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel kunt u altijd
contact met ons opnemen via telefoonnummer 0113-783900 of info@demoorautoberging.nl.
logo auto verhuur nederland drive on