Repatriëring

De Moor

Repatriëring

De Moor Autoberging verzorgt de repatriëring van gestrande auto’s. Zodra een voertuig met schade of pech gestrand is, wordt er veelal door de eigenaar of dealer toe besloten om deze naar de eigen werkplaats te repatriëren. Deze repatriëring kan zowel van als naar Nederland geschieden, opdat de reparatie naar wens in eigen beheer uitgevoerd kan worden.

 

Wij beschikken over de juiste transportvoertuigen om de repatriëring vlot en veilig uit te voeren, zoals een uitschuifbare semi-dieplader en een zware afsleepwagen.

 

Zoals u wellicht bekend is, mag in de meeste Europese landen niet meer met de sleepstang gesleept worden. De Moor Autoberging biedt daarom uitkomst, en verzorgt het transport op zeer ordentelijke wijze. Waar gewenst werken wij samen met buitenlandse collega-bedrijven. Een prettige zekerheid voor u.

de Moor Repatriëring

De Moor

Repatriëring

In overleg met u kunnen wij vervangend vervoer meenemen naar de strandingsplaats. Heeft u geen beschikking over vervangend vervoer, dan kunnen we in overleg een vervangend voertuig inzetten. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Een spoedmelding? Bel met 0113-371210. Voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel kunt u altijd
contact met ons opnemen via telefoonnummer 0113-783900 of info@demoorautoberging.nl.
logo auto verhuur nederland drive on